Ryby morskie-szproty(sprattus, sprattus) złowione w Morzu Bałtyckim(FAO 27.IIId). Wędzone na drewnie bukowym przy zastosowaniu bukowych szczapów. Kraj pochodzenia: Łotwa.
Szproty wędzone w oleju (puszka)
Łowione w Bałtyku i wędzone tradycyjną metodą na drewnie bukowym.
Szproty wędzone w oleju (transparentne wieczko)
Szproty wędzone w puszce z transparentnym wieczkiem.
Szproty wędzone w oleju (hansa)
Szproty wędzone w oleju w podłużnej puszce ręcznie poukładane w tzw. warkocz.
Szproty wędzone w oleju (słoik)
Szprotki bez ogonków i główek (tuszki) wędzone w oleju, w szklanym słoiku.
Szproty wędzone w sosie pomidorowym (hansa)
Oryginalne łotewskie wędzone szproty, w sosie pomidorowym.
Szproty wędzone w sosie pomidorowym (słoik)
Oryginalne łotewskie wędzone szproty, w sosie pomidorowym w słoiku.
Szproty smażone w sosie pomidorowym (hansa)
Oryginalne łotewskie szproty smażone w sosie pomidorowym w podłużnej puszce typu hansa.
Szproty smażone w sosie pomidorowym (słoik)
Oryginalne łotewskie szproty smażone w sosie pomidorowym w słoiczku.
NEWSY | NASZE PRODUKTY | PARTNERZY HANDLOWI | KONTAKT | Klasyfikacja oliw | Jak powstaje esencja Hiszpanii | Kilka przepisów Jak wybrać najlepszą oliwę |
projekt Wiktor Kwarciak | programing by jubit